Kontakt med dig vill vi gärna ha!

Har du frågor, förslag eller önskemål? Formuläret nedan hjälper dig att komma i kontakt med oss. Vill du hellre skicka ett vanligt mail är adressen: anette@gissberg.seKontakt med Gissbergs Konstnärligheter

Kontakt med oss…

Adress
Anette Gissberg
Gatan 10
516 00 Småstad
Telefon
0700-12 34 56
Email
anette@gissberg.se

Vem är ”jag”?

Jag heter Anette Gissberg och jag är, förutom Digital Business Developerstudent, konstnär – eller tycker i alla fall att jag är ganska konstnärlig 🙂 det vill säga att jag tycker det är fantastiskt kul att skapa. Jag har ställt ut och sålt några alster men jag skapar mest för min egen skull och därför är det viktigt att det finns mycket humor i det jag gör. Motiven är ofta djur och natur, gärna med lite Fantasytouch.

Kontakt med min konstnärliga sida?

Så länge jag kan minnas har jag ritat och målat, min syster och jag kunde måla i flera dagar och göra klippdockor och kulisser och hela landskap med sjöjungfrur och små troll. Jag minns också att vi gjorde små böcker med hjärtan av olika slag – allt var mycket romantiskt och vi hade väldigt roligt. Nu när jag tänker tillbaka önskar jag att jag sparat åtminstone något av allt det där som vi tillverkade men jag har blivit mer hamster med tiden så det finns inte särskilt mycket, om ens något, kvar – förutom minnena och kunskaperna som jag tillskansade mig genom många timmars övning.

Känner du att du hamnat fel?

Om det var så att du egentligen ville veta mer om mig/oss kan du istället gå till Om oss-sidan och om du egentligen egentligen ville läsa nyheter så är Aftonbladet ett vanligt ställe att gå till… 🙂 Annars kan du kanske kolla in Webbshoppen – jag vore mycket tacksam för feedback för det finns alltid förbättringar som kan göras, på allt!